top of page

Mallens constructies

OVER ONS

Familiebedrijf
Sinds 1979

Welkom bij Mallens Constructies, een familiebedrijf met een rijke geschiedenis sinds 1979, toen Theo Mallens het oprichtte. Sinds 2020 heeft Robin Mallens, de zoon van Theo, het bedrijf overgenomen, terwijl Theo nog steeds actief is binnen ons team.

Ons team, bestaande uit 10 toegewijde professionals, zet zich elke dag in voor de realisatie van nieuwe constructies. Bij Mallens Constructies streven we naar korte doorlooptijden en hanteren we korte communicatielijnen, waardoor we in staat zijn om projecten snel en efficiënt te realiseren. 

Bij ons draait het niet alleen om bedrijfsuren; wij geloven in flexibiliteit en direct klantcontact. Onze privénummers staan open voor klanten, omdat wij niet geloven in de beperkingen van een bedrijf dat alleen van half 8 tot 5 opereert.

Mallens Constructies staat voor vakmanschap, toewijding en een persoonlijke benadering. Wij bouwen niet alleen projecten; wij creëren duurzame oplossingen die standhouden. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen en neem contact met ons op. Samen maken we uw constructiedromen werkelijkheid.

bottom of page